Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Keukenadvies Wieringerwerf

Keukenadvies Wieringerwerf

Deskundig keukenadvies voor woningen in Wieringerwerf en omstreken kunt u terecht bij keukenspecialist Mega. Eén van onze ruime showrooms is gevestigd in Den Helder en biedt u de mogelijkheid om diverse stijlen aan keukens te bezichtigen. We beschikken over een ruim assortiment aan keukens, waardoor u zelf een unieke keuken geheel naar wens kunt samenstellen. Het aanbod is samengesteld uit diverse stijlen en volgen de laatste trends op woongebied. U kunt kiezen voor een meer landelijke keuken, echter zijn er ook ruime opties voor een meer industriële, moderne of klassieke uitstraling. Bezoek onze showroom en laat u adviseren door onze ervaren medewerkers.

Uw eigen keuken ontwerpen

U kunt keukenadvies voor woningen in Wieringerwerf of omstreken inwinnen bij een bezoek aan onze vestiging in Den Helder. Als u uw ideeën en wensen voor een keuken verder wilt uitwerken, kunt u online een 3D-ontwerp maken met de 3D-keukenplanner. U schuift eenvoudig met onderdelen om zo tot een uniek en persoonlijk ontwerp te komen, voor uw nieuwe keuken. Maak vervolgens een afspraak met één van onze medewerkers en u wordt voorzien van keukenadvies op maat. In onze showroom vindt u een greep uit ons ruime assortiment en kunt u alvast een indruk krijgen van hoe uw keuken eruit komt te zien. 

Keukenadvies en bestellen

Bij Mega kunt u diverse fraaie keukens bezichtigen en rekenen op deskundig keukenadvies voor woningen in Wieringerwerf en omstreken. Zodra u een keuken hebt gevonden, kan deze voor u worden besteld. Door een nauwe samenwerking met fabrikanten en installateurs kan uw keuken eenvoudig bij u thuis worden bezorgd en door specialisten in worden gemonteerd. Indien u het liever zelf doet, dan kunnen we u hierover uiteraard ook adviseren. Voor een nieuwe keuken, geheel naar wens en verwachting, maakt u een afspraak voor keukenadvies in onze showroom in Den Helder.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge