Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Wandtegels

Badkamers

Wandtegels

Niet alleen met vloertegels kun je de sfeer in een ruimte beïnvloeden, ook met wandtegels is dat goed mogelijk. Creëer bijvoorbeeld een moderne, strakke uitstraling met grote wandtegels, of kies voor kleine wandtegels voor een klassieke of retro stijl.

No items found.

Marmer is hip!

De grote marmeren tegel 40x120 maakt Uw badkamer heel fris en tijdloos. Zeer ruimtelijk door gebruik van deze grote maat. Mega heeft ze in mat of in glanzende uitvoering.
Heeft U liever een kleinere maat? Wij kunnen dit leveren. Omdat hier een donker houten tegel op de vloer is gecombineerd heeft de badkamer veel sfeer. Mooi met mat zwarte kranen en zwart staal gecombineerd

Sierstrips zorgen voor de finishing touch

Wil je het gehele assortiment aan tegels graag in het echt bekijken? Kom dan eens langs in een van onze Mega-stores. In onze showroom vind je compleet ingerichte keukens en badkamers zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Wil je zelf alvast aan de slag met het ontwerpen van je nieuwe badkamer? Gebruik dan de 3D-badkamerplanner.

Mediterrane sfeer?

Mega heeft enorm veel keus en ingerichte badkamers en toiletten hiermee getegeld. Met de nieuwste collectie wandtegels geheel volgens de laatste woontrends. Ook het gebruik van mozaïek en Pebble stones maken de keuze enorm.
‌‌
Ook heeft ieder Mega store al het verwerkingsmateriaal wat je voor het tegelen nodig hebt.

Bestellen en bezorgen

In totaal zijn er meer dan 100.000 m2 aan tegels uit voorraad leverbaar. De meeste tegels kun je dan ook direct meenemen of binnen enkele dagen ophalen in een van de Mega vestigingen. Jouw bestelling liever thuis laten bezorgen? Geen probleem we bezorgen jouw tegels ook aan huis.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge
Patroon
Mega verstigingen

Kom langs!

Laat je inspireren door onze vernieuwde showrooms