Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Badkamermeubels

Badkamers

Badkamermeubels / badmeubels

Badkamermeubelen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, maten en kleuren. De meubels hebben een gangbare breedte van 60 cm tot en met 180 cm. Maatwerk is ook mogelijk. Ben je met een groot huishouden, dan is het fijn om twee wastafelplekken en twee kranen op een wat breder meubel te kiezen. Dan sta je 's ochtends niet te wachten tot het je beurt is om je tanden te poetsen.

No items found.

Materialen en vormen

Bij Mega vind je diverse mogelijkheden voor jouw badmeubel op het gebied van vorm, materiaal, kleur, en breedte. De kleuren waaruit je kunt kiezen zijn uniek en volgen de laatste trends. Wat dacht je van een houtlook ribbelfront of een prachtige warme groene kleur die perfect aansluit bij je tegels? In de uitgebreide collectie houtlook panelen en alle RAL-kleuren vind je zeker een badmeubelkleur die aansluit bij jouw persoonlijke smaak.

Heb je behoefte aan extra bergruimte? Denk dan aan een kolomkast of een spiegelkast, verkrijgbaar in verschillende breedtes.

Maak je badmeubel compleet met een mooie spiegel voorzien van touchbediening, spiegelverwarming, en instelbare verlichting met 3 standen.

Wastafels en opbouwkommen

De wastafel is een essentieel element voor het karakter en de uitstraling van het badkamermeubel. Je hebt de keuze uit verschillende afwerkingen. Ga voor een strak blad (in diverse kleuren of materialen) of kies voor de prachtige waskommen die Mega in de collectie heeft. Er zijn maar liefst 30 kommen beschikbaar in allerlei kleuren en vormen, zelfs verkrijgbaar in de kleur van je kranen! Met opbouwkommen uit de collectie van Mega doorbreek je de strakke lijnen van de badkamer en creëer je een speelse sfeer.

Ons aanbod in badkamermeubels

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons complete aanbod aan badkamermeubels? Kom langs in één van onze Mega vestigingen om het totale aanbod te bekijken.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge
Patroon
Mega verstigingen

Kom langs!

Laat je inspireren door onze vernieuwde showrooms