Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Kranen

Badkamers

Badkamerkranen

Voor in de badkamer hebben we diverse soorten kranen. Zo hebben we badkranen die gebruikt kunnen worden in combinatie met een vrijstaand bad, maar we hebben ook kranen die in combinatie met een douche-aansluiting kunnen worden gebruikt. Daarnaast hebben we verschillende douchekranen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit opbouwmodellen die aan de muur worden bevestigd, maar we hebben ook inbouwkranen die in de muur worden gemonteerd. Dit zorgt voor meer doucheruimte en een strakke uitstraling.

No items found.

Wastafelkranen en fonteinkranen

Ook voor bij je wastafel of fontein hebben we bij Mega de juiste kranen. Net als douchekranen zijn wastafelkranen beschikbaar in opbouw- en inbouw uitvoering. Voor in het toilet hebben we fonteinkranen met een korte uitloop. Hiermee bespaar je ruimte en voorkom je dat er water wordt gemorst.

Keukenkranen

Tot slot hebben we ook voor in de keuken een ruim assortiment aan kranen. De meeste kranen zijn gemaakt van chroom of RVS en hebben een strakke uitstraling. We hebben modellen met een hoge staande uitvoering, maar ook met uitneembare spoeldouches. Handig voor het afspoelen van bijvoorbeeld grote pannen. Daarnaast is er natuurlijk de populaire Quooker. Dankzij deze kraan is een waterkoker overbodig, kokend water stroomt nu namelijk rechtstreeks uit de kraan.

Thermostaatkraan of mengkraan

Op sommige plekken in huis wil je waarschijnlijk de mogelijkheid hebben om de temperatuur van het water te kunnen bepalen. Hiervoor kun je kiezen tussen een thermostaatkraan of mengkraan. Met een thermostaatkraan hoef je alleen maar de gewenste temperatuur te kiezen. Bij een mengkraan zijn er in feite twee kranen: door koud en warm te mengen, kun je zelf de gewenste temperatuur realiseren.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge
Patroon
Mega verstigingen

Kom langs!

Laat je inspireren door onze vernieuwde showrooms