Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Vloertegels

Badkamers

Met vloertegels kun je de sfeer in jouw badkamer helemaal naar jouw wens maken. Zo kun je met een licht kleurige vloertegel de ruimte groter laten lijken, terwijl je met een donkere tegelvloer juist voor een warme sfeer zorgt.

No items found.

Houttegels

Houttegels zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden. Ze zijn duurzaam, slijtvast en eenvoudig in onderhoud. Hout look tegels brengen warmte en sfeer in de woonkamer of keuken zelfs zijn ze al niet meer weg te denken in de badkamer.

De structuur van deze tegels voelt en oogt exact als hout met knoest en ringen in warme tinten en vele maten verkrijgbaar..

Keramisch visgraat

Keramisch visgraat is de nieuwste trend op gebied van vloeren. Visgraat kenmerkt zich door het bijzondere leg patroon. Je moet echt goed kijken om het verschil te kunnen ontdekken maar keramisch visgraat is veel makkelijker te onderhouden.

Portugees of Marokkaanse invloeden.

Dankzij hun kleuren of patronen vrolijken Portugese of Marokkaanse tegels iedere ruimt op. Ze zijn in heel veel patronen en kleuren verkrijgbaar en maken van iedere ruimte iets speciaals.
Komt U langs in een van onze Mega-stores en hier vindt U nog veel meer ideeën en voorbeelden.

De tegelcollectie van Mega

Wil je het gehele assortiment aan tegels graag in het echt bekijken? Kom dan eens langs in een van onze Mega-stores. In onze showroom vind je compleet ingerichte keukens en badkamers zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Of gebruik de 3D-badkamerplanner om je droombadkamer zelf te ontwerpen.

Bestellen en bezorgen

In totaal zijn er meer dan 100.000 m2 aan tegels uit voorraad leverbaar. De meeste tegels kun je dan ook direct meenemen of binnen enkele dagen ophalen in een van de Mega vestigingen. Jouw bestelling liever thuis laten bezorgen? Geen probleem we bezorgen jouw tegels ook aan huis.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge
Patroon
Mega verstigingen

Kom langs!

Laat je inspireren door onze vernieuwde showrooms