Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Laminaatvloer

Badkamers

Een laminaatvloer bepaalt grotendeels de sfeer in uw interieur. Ons laminaat is duurzaam, onderhoudsarm en heeft een natuurlijke hout uitstraling. Het laminaat is gemakkelijk te zelf te leggen. Kom langs in een vestiging bij jou in de buurt en bekijk ons complete assortiment.

No items found.

Laminaatvloer
 in verschillende stijlen

De laminaatvloeren van Mega zijn er in verschillende stijlen. Ze zijn voorzien van een kliksysteem, waardoor de vloer naadloos op elkaar aansluit. Hierdoor kunt je de vloer zelf eenvoudig en snel leggen. Daarnaast is een laminaatvloer in vergelijking met een vloerbedekking eenvoudig te onderhouden. Het vuil hecht zich niet in de structuur van de vloer, maar blijft op de oppervlakte. Hierdoor kunt de vloer gemakkelijk reinigen.

Ondervloer en plinten


Mega levert ook passende ondervloeren en plinten. Een ondervloer is erg belangrijk bij een laminaatvloer. Het is niet alleen goed voor de isolatie, maar ook voor geluidsdemping en tegen vocht. Daarnaast gaat uw vloer langer mee. Mega levert ondervloeren die passen bij jouw wensen. Daarnaast maakt je met de juiste plinten de laminaatvloer helemaal af. Denk hierbij ook goed na over de kleur van de plinten ten opzichte van uw vloer. Kiest je voor plinten in dezelfde kleur als de vloer, dan lijkt de vloer optisch groter. Maar kiest je voor plinten in dezelfde kleur als de muur, dan lijkt uw vloer optisch kleiner.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge
Patroon
Mega verstigingen

Kom langs!

Laat je inspireren door onze vernieuwde showrooms