Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Keuken met eiland

Keukens

In het moderne interieur en dagelijkse leven speelt de keuken een belangrijke rol. Het is de plek waar het gezin na een lange dag samenkomt, de plek waar je samen eet, kookt, proost en ‘quality time’ met elkaar doorbrengt. Wil jij ook méér uit je keuken halen en heb je weinig ruimte om te werken? Dan is een keuken met eiland de perfecte oplossing. Er zijn namelijk talloze mogelijkheden met een kookeiland, waardoor er altijd een oplossing te vinden is dat bij jou en in jouw woning past.

No items found.

De vele gezichten van het kookeiland

Kookeilanden zijn er in veel verschillende stijlen. Het moderne kookeiland heeft een strakke uitstraling en is vaak voorzien van greeploze lades of fronten. Een zwart kookeiland zorgt voor een stoere uitstraling en een industriële look. De houten keukeneilanden zijn kenmerkend voor de landelijke keuken en bieden een warme, gezellige uitstraling. Dankzij de vooruitstrevende technieken van vandaag de dag hoef je bij een keuken met eiland geef afzuigkap meer boven het eiland te plaatsen. Kookplaten met een geïntegreerd afzuigsysteem voeren de kookdampen rechtstreeks af.

Een keuken met schiereiland en bar

Hoe klein of groot je ook woont; voor een keuken met eiland is in elk interieur een plek te vinden. Zo is een keuken met schiereiland bijvoorbeeld de ideale oplossing op het moment dat er niet genoeg ruimte is voor een los kookeiland. Het schiereiland is met één zijde bevestigd aan de muur om de aanwezige ruimte maximaal te benutten. Het voordeel van deze keukenopstelling is dat je keukenapparatuur eenvoudig kunt aansluiten aan leidingen en stopcontacten in de wand. Plaats een aantal barkrukken aan het eiland en creëer een gezellige plek waar je samen met familie en vrienden kunt eten en drinken.

Keuken met eiland: méér dan een keuken

Een keuken met kookeiland is de perfecte opstelling voor elke keukenliefhebber en elke woning. Of je nu juist veel of weinig ruimte tot je beschikking hebt, een keuken met eiland biedt talloze mogelijkheden voor optimaal woon- en leefplezier. Daardoor vind je altijd het keukenontwerp dat binnen jouw interieur past. Het design van deze keukens maakt het mogelijk de ruimte eenvoudig en stijlvol te betrekken bij de eet- of woonkamer. Zo ontstaat een sfeervol en gezellig geheel, waarin de keuken de centraal staat. Ben je benieuwd hoe wij méér van jouw keuken maken? Ontdek dan hoe wij de keuken omtoveren in een sfeervolle leefkeuken om elke dag van te genieten. Laat je inspireren door de nieuwste trends en stijlen of kom langs in een Mega-vestiging bij jou in de buurt.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge
Patroon
Mega verstigingen

Kom langs!

Laat je inspireren door onze vernieuwde showrooms