Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Verwarming

Badkamers

Designradiator

De designradiator zorgt er niet alleen voor dat je badkamer lekker warm blijft, het is ook nog eens een accessoire in je badkamer dankzij de fraaie ontwerpen. Bovendien kun je er ook nog eens je handdoek op voorverwarmen. Als je een radiator aan wilt schaffen, is het goed om te letten op het formaat en de plaats van de aansluiting voor de radiatorkraan. Bij designradiatoren zitten de aansluitingen op verschillende plekken (boven of onder, links of rechts, of in het midden). Ook is het goed om te kijken naar het vermogen van de radiator. Je wilt immers wel dat je hele badkamer goed warm blijft.

No items found.

Vloerverwarming

Een andere mogelijkheid om je badkamer warm te houden, is met behulp van elektrische vloerverwarming. Deze wordt onder de vloertegels gelegd en is daardoor totaal onzichtbaar. De verwarming neemt dus geen ruimte meer in beslag in de badkamer en de warmte wordt ook nog eens goed verspreid, waardoor je bespaart op de energiekosten.

Benieuwd naar ons aanbod?

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons complete aanbod aan verwarmingsmogelijkheden? Kom langs in één van onze Mega vestigingen om het totale aanbod te bekijken. Of gebruik de 3D-badkamerplanner om je eigen droombadkamer te ontwerpen.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge
Patroon
Mega verstigingen

Kom langs!

Laat je inspireren door onze vernieuwde showrooms