Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Douche

Badkamers

Douchecabine of inloopdouche?

De eerste keuze die je moet maken, is de keuze tussen een douchecabine en een inloopdouche. Het voordeel van een douchecabine is dat je deze netjes af kunt sluiten en je badkamervloer droog blijft. Het alternatief is de inloopdouche, waarbij je zonder drempel de douche in kunt stappen. Dit verkleint niet alleen de kans op valpartijen, het geeft je badkamer ook nog eens een luxe uitstraling. Heb je weinig ruimte in je badkamer, dan is een douchedeur in een nis ook nog een optie. Je hebt dan wel een afgesloten douche, zonder dat deze veel ruimte in beslag neemt.

No items found.

Douchekop

Met de keuze voor een douchecabine of inloopdouche alleen ben je er nog niet. De volgende keuze die je moet maken, is namelijk de keuze voor een douchekop. Deze is bepalend voor met welk gevoel jij straks onder de douche staat.

Tegenwoordig is vooral de stortdouche populair. Deze heeft een grotere kop dan de traditionele douche. Door water te mengen met lucht krijg je het gevoel alsof je in een zachte regenbui staat. Dankzij de brede straal blijft je hele lichaam heerlijk warm. De douchekop wordt aan de muur of aan het plafond gemonteerd.

Wil je een meer flexibele douchekraan? Dan is een handdouche een goede oplossing. Deze is niet vast gemonteerd aan de muur of plafond, maar kun je van de douchestang af halen. Handig wanneer je bijvoorbeeld alleen je haar wilt wassen zonder onder de douche te gaan staan.  

Creëer extra luxe met een sunshower of stoomdouche

Wie extra luxe wil douchen, kan kiezen voor een sunshower of stoomdouche. Een sunshower is lichtinstallatie die je in de hoek van je douche hangt. Dankzij de UV-lampen krijg je een heerlijk gezond kleurtje terwijl je aan het douchen bent. Een andere luxe vorm van douchen is de stoomdouche. Door de combinatie van stoom en water worden je huid en poriën goed gezuiverd.

Benieuwd naar ons aanbod?

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons complete aanbod aan douches? Kom langs in één van onze Mega vestigingen om het totale aanbod te bekijken. Of gebruik de 3D-badkamerplanner om je eigen droombadkamer te ontwerpen.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge
Patroon
Mega verstigingen

Kom langs!

Laat je inspireren door onze vernieuwde showrooms