Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Over Mega

Onze vakkundige medewerkers, helpen u graag!

#metMegamijnthuisMega


Badkamers, Keukens, Tegels & meer is een professionele en groeiende organisatie binnen de tegel- , badkamer- en keuken-branche. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring en bieden sinds jaar en dag de nieuwste trends op het gebied van badkamers, keukens, tegels en alle aanverwante producten. Mega koopt wekelijks in grote volumes keukens, tegels en sanitair rechtstreeks van de fabrikant en/of uit het buitenland (eigen import). Daarmee garanderen wij u dat wij altijd de scherpste prijzen kunnen aanbieden.

Momenteel zijn wij gevestigd op een 4-tal locaties in Noord Holland en Utrecht. Elke Mega vestigingen bestaat uit ruim 1.000 tot 1.350 m² showroom badkamers, keukens, tegels en sanitair, is sfeervol en overzichtelijk ingericht en biedt uitstekende keuzemogelijkheden voor de particuliere doe-het-zelver, de particuliere totaalklant (incl. installatie), maar ook de ervaren klussers zoals aannemers en ZZP’ers.

Mega Badkamers, Keukens, Tegels & meer biedt u met meer dan 1000 verschillende soorten een zeer ruim assortiment wandtegels, vloertegels en natuursteen. Daarnaast beschikken wij over een zeer uitgebreid aanbod prachtige badkamers en sanitair volgens de laatste trends. Bij Mega Tegels en Badkamers krijgt u het professionele advies en de service die u in een speciaalzaak kan verwachten, tegen de laagste prijsgarantie.* (onze laagste prijsgarantie is alleen van toepassing indien het artikel te koop wordt aangeboden bij een showroomhoudende detaillist, u dit schriftelijk kunt aantonen en het artikel direct uit voorraad leverbaar is)

Totaalconcept

Naast de verkoop van losse producten en materialen (tegels, sanitair, complete badkamers en aanverwante artikelen) bieden wij u een totaalconcept. Wij werken samen met uitgebreid netwerk van professionele installatiebedrijven. Laat uw complete badkamer, keukens, toilet, tegelvloer of ander tegelwerk professioneel en vakkundig installeren. Voor zowel uw materialen als de installatie bieden wij een zeer scherpe totaalprijs.

Exclusief 3D-ontwerp

Heeft u al een idee over uw droombadkamer of keuken? Of zou u graag advies krijgen over hoe u uw badkamer het best kunt indelen? Ook dit is mogelijk. Laat een 3D-ontwerp voor uw complete ruimte maken. Kijk op onze site bij 3D-badkamerontwerp en maak direct online een badkamerontwerp, verstuur deze naar een vestiging van uw keuze en bespreek uw mogelijkheden of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Kortom

Lage prijzen, hoge service en een grootschalig assortiment met de beste kwaliteitsmerken. Of u nu een complete badkamer, keuken, wand-en vloertegels of sanitairproducten nodig heeft Mega Badkamers, Keukens, Tegels & meer biedt het u. Kom naar één van onze Mega vestigingen en laat u adviseren en inspireren in onze ruim opgezette showrooms. Onze vakkundige medewerkers, helpen u graag!

Patroon
Mega verstigingen

Kom langs!

Laat je inspireren door onze vernieuwde showrooms

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge