Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Toilet: Een bezoek aan het kleinste kamertje in stijl

Het kleinste kamertje van het huis krijgt vaak de minste aandacht bij de inrichting van het huis en dat is jammer. Want ook je toilet kun je stijlvol en volgens de laatste trends inrichten.

Toilet

Wandcloset, stijlvol en hygiënisch

Het kleinste kamertje in huis, het toilet is een veel bezochte plek en verdiend net als de rest van je huis een stijlvol jasje. Voorheen zag je vrijwel overal een staand toilet, tegenwoordig is de wandcloset niet meer weg te denken. De wandcloset, ook wel hangtoilet genoemd, wordt vastgemaakt aan de muur door middel van een inbouwreservoir. Buiten dat de wandcloset er luxe, strak en modern uitziet, is het praktisch omdat het minder ruimte inneemt én hygiënisch omdat je overal makkelijker bij komt tijdens het schoonmaken. Wandclosets heb je in veel verschillende kleuren. Denk hierbij aan glans wit, mat wit, mat zwart, betongrijs of een prachtige groene kleur. Je kunt eventueel zelfs een bijpassend fonteintje kiezen. Ook zijn er verkorte wandclosets verkrijgbaar. Hierbij is de zitting hetzelfde als bij een regulier wandcloset, maar de pot zelf is korter. Dit kan handig zijn wanneer je weinig ruimte hebt in je toilet. De verkorte modellen kunnen tot wel 6 centimeter aan ruimte schelen ten opzichte van een normaal wandcloset.


Mocht je toch liever de traditionele staande toilet willen, dan hebben wij die natuurlijk ook.

Turboflush spoelrandloos toilet

Een van de nieuwste snufjes voor toiletten is de turboflush systeem. De turboflush is gebruiksvriendelijk, hygiënisch én strak in design. De naam is te danken aan de snelheid waarmee het toilet gespoeld wordt. Het water wordt spatvrij en nauwkeurig door de dunne rand geleid, waardoor er geen restmateriaal overblijft van je ‘boodschap’. Doordat er geen spoelrand meer is, is het schoonmaken nog nooit zo gemakkelijk geweest: een doekje over de bril en buitenkant is genoeg. Daarnaast bespaard de turboflush water omdat het spoelvolume slechts 3 of 4,5 liter bevat, dit tegenover 6 tot 8 liter bij de traditionele spoelrand.

Bedieningsplaten

Een belangrijke keuze bij het ontwerp van je toilet is de bedieningsplaat. De keuze is reuze; denk hierbij aan de kleur en het design. Koperen kleuren, zwart, chroom, ton-sur-ton en hout zijn trends die tegenwoordig veel voorkomen. Je kunt daarnaast kiezen uit verschillende vormen: cirkelvormig, rechthoekig, dun en langwerpig. Maar ook nieuwe technieken en materialen zoals touch-free, fijne (lichte) aanraking, rvs, glas, kunststof enzovoorts.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge
Patroon
Mega verstigingen

Kom langs!

Laat je inspireren door onze vernieuwde showrooms