Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Vloertegels

Badkamers

Vloertegels

Met vloertegels kun je de sfeer in jouw bad- of woonkamer helemaal naar jouw wens maken. Mega is van oorsprong een tegelleverancier en zo bezitten wij een zeer uitgebreid tegelassortiment. Door te kiezen bij gerenommeerde tegelfabrikanten én kleine specialistische tegelboetieken heeft Mega een diverse en trendsettende collectie samengesteld. Mega importeert deze rechtstreeks bij de fabrikanten in Spanje, Italië en Duitsland, waardoor wij onze belofte waar kunnen maken: kwaliteit voor een scherpe prijs!

No items found.

Badkamertegels

Welke badkamervloer het beste bij jouw badkamer past, is afhankelijk van de gewenste sfeer en de grootte van je badkamer. Zo zorgen lichte, langwerpige tegels voor een warme sfeer en maken ze de ruimte optisch groter. Dit soort tegels is dan ook erg geschikt voor toiletruimtes.

Maar in een ruime badkamer kun je ook een mooie sfeer met een luxe gevoel creëren met natuursteen tegels, of juist een stoere look creëren met tegels die een betonlook hebben.

Woonkamervloertegels

De woonkamervloer is een zeer bepalende factor voor de gehele sfeer van jouw huis. Subtiele verschillen in kleur kunnen een heel andere uitstraling geven. Om zeker te zijn dat jij bij Mega kan slagen, hebben wij een zeer uitgebreide collectie samengesteld. Van houtlook en marmer (of marmerlook) tot beton en een visgraat. Voor ieder wat wils, maar verzekerd van de nieuwste trends! Is het grote aanbod wat overweldigend? Onze specialisten helpen je door een combinatie van luisteren en het stellen van goede vragen de beste keuze te maken.

De tegelcollectie van Mega

Wil je het gehele assortiment aan tegels graag in het echt bekijken? Kom dan eens langs in een van onze Mega-stores. In onze showrooms vind je compleet ingerichte keukens en badkamers zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge
Patroon
Mega verstigingen

Kom langs!

Laat je inspireren door onze vernieuwde showrooms