Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Landelijke keuken

Keukens

De vertrouwde sfeer van vroeger, alle moderne gemakken van nu. De landelijke keuken is de eigentijdse klassieker, die blijft overtuigen. Het warme, kloppend hart van jouw thuis, de keukenstijl die elk interieur tot leven brengt. Wil jij het ‘gevoel van toen’ elke dag opnieuw beleven? De landelijke keukens van Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… zijn de absolute sfeermakers om volop van te genieten met het hele gezin.

No items found.

Het eigen gezicht van een landelijke keuken

De landelijke keuken heeft dan wel een modern aanzicht gekregen, de nostalgie is ondanks alle vernieuwingen moeiteloos bewaard gebleven. Ook in de designs van nu zijn het de sierlijke afwerkingen en natuurlijke materialen – in effen kleuren als magnolia, zacht groen, lichtblauw of zwart – die deze keukens het eigen, vertrouwde gezicht geven. Hoe jouw ideale keukenopstelling of -inrichting er ook uitziet, deze sfeervolle keukens zijn er in alle soorten en maten. Kun je niet wachten? Kom langs in één van onze vestigingen en laat je inspireren!

Zwarte landelijke keuken

koken met pit

Ben je op zoek naar een landelijke keuken met pit? Een zwarte landelijke keuken is stoer, stijlvol en luxe – dé manier om een modern of industrieel interieur een zichtbare impuls te geven. Kies voor een geheel donkere keuken, die exclusiviteit uitstraalt, of creëer een smakelijk contrast tussen natuurlijke materialen, zoals een houten vloer en een stenen keukenblad, en zwarte of (donker)grijze accessoires. De sfeer van toen, het design van nu. ‌Wij krijgen er geen genoeg van!

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge
Patroon
Mega verstigingen

Kom langs!

Laat je inspireren door onze vernieuwde showrooms