Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Moderne Keuken

Keukens

Ben jij gek op strakke lijnen en kies je thuis voor een minimalistisch, trendy interieur? Dan mag de kers op de taart niet ontbreken. Een moderne keuken ademt design en gebruiksgemak. Stijlvol, eigentijds en vooral comfortabel genieten van een keuken, die een lust voor het oog is. Bij Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… vind je de matte en glanzende strakke keukens van nu, waar jij en jouw gezin elke dag opnieuw volop van genieten.

No items found.

Het slimme gebruiksgemak van de greeploze keuken

De moderne keuken onderscheidt zich duidelijk van andere keukenstijlen. In het eenvoudig schoon te maken kookvertrek draait het om design, brede kasten en laden, gladde afwerkingen en hoogwaardige apparatuur. Handgrepen zijn misschien wel de meest opvallende eigenschappen van deze keukenstijl – en dan met name het gebrek eraan. Moderne keukens zijn voorzien van de nieuwste technieken, zoals soft-motion en tip-on, waardoor handgrepen en knoppen niet langer opvallend aanwezig zijn binnen het ontwerp van de keuken. Deze slimme manier van kasten en laden geruisloos openen en sluiten draagt bij aan de strakke, kalme en ruimtelijke uitstraling – én populariteit – van de moderne en greep loze keuken.

Ontdek de moderne landelijke keuken

Een moderne keuken zou niet modern zijn als we er niet ‘connected’ kunnen zijn. Stuur slimme keukenapparaten aan met je smartphone of tablet en maak jouw leven nóg leuker en eenvoudiger. Van geïntegreerde afzuigsystemen, inductiekookplaten en magnetrons die je vanuit je luie stoel bedient. Tegenwoordig staat er altijd een warme maaltijd voor je klaar als je thuiskomt. Wil je wel genieten van modern design, maar past een landelijke stijl meer bij jouw gevoel van thuis? Laat je dan verrassen door de moderne landelijke keuken. Ouderwetse gezelligheid, gecombineerd met alle gemakken van nu. Nieuwsgierig? Plan een adviesgesprek in bij een Mega-vestiging bij jou in de buurt en ontdek hoe je thuis tijdloos geniet van eigentijds gemak.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge
Patroon
Mega verstigingen

Kom langs!

Laat je inspireren door onze vernieuwde showrooms