Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Waarom MetMega: vijf voordelen op een rij

Waarom MetMega: vijf voordelen op een rij

Een verbouwing in huis vraagt vaak om een hoop nieuwe spullen. Zo kies je voor je nieuwe badkamer niet alleen een douche en een badkuip uit, maar selecteer je ook de tegels voor de vloer en muren, net als één of meerdere wastafels. Ook in de keuken heb je niet alleen de keuken zelf nodig, maar ook allerlei keukenapparaten en een bijpassende vloer. Waarom MetMega inschakelen bij een verbouwing? Omdat je bij ons alle elementen op één plek kunt kopen en professioneel geholpen wordt.

Fantastische prijs-kwaliteitverhouding

Een eerste en belangrijke reden waarom MetMega een goede keuze is, is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het assortiment bestaat uit diverse kwaliteitsmerken, waardoor je zeker weet dat je nieuwe interieur lang meegaat. Onze experts staan je bij met advies en beantwoorden al je vragen vakkundig. Voor een fantastische service betaal je een scherpe prijs, wat voor veel mensen de doorslaggevende reden is waarom MetMega gekozen wordt.

Exclusieve 3D-ontwerpen van de ruimte

Het kan soms lastig zijn om je voor te stellen hoe een ruimte eruit kan zien na een verbouwing. Om je op weg te helpen, bieden we exclusieve 3D-ontwerpen van de ruimte aan. Je downloadt een ontwerpprogramma, waarin je de afmetingen van een ruimte invoert, belangrijke elementen in de ruimte markeert en vervolgens aan de slag kunt met ontwerpen. Zo kun je gemakkelijk thuis verschillende stijlen en kleuren uitproberen. Tevreden? Dan neem je een geprint ontwerp mee naar de winkel of stuur je het digitaal. Onze experts helpen je om dit ontwerp te realiseren.

Waarom MetMega: je volledige interieur op één plek

Tijdens een verbouwing is niets vervelender dan naar tien verschillende plekken te moeten om alle spullen bij elkaar te sprokkelen. Je koopt de vloer in de ene winkel, de badkuip in een andere en voor de keuken moet je weer naar een andere zaak. Door voor MetMega te kiezen, koop je de verschillende spullen op één plek, waardoor je een hoop tijd en stress bespaart. Je kunt zowel je nieuwe vloeren, nieuwe keuken en nieuwe badkamermeubels bij ons vinden.

Materialen bekijken in een van de showrooms

MetMega heeft vijf verschillende vestigingen waar je langs kunt komen om meubels en tegels te bekijken. Het kan helpen om kleuren en materialen in het echt te zien, zodat je een goed beeld krijgt van een specifieke tegel of een bepaalde keuken. Niet alleen bekijk je in de showroom de mogelijkheden, maar je wordt ook vakkundig bijgestaan door onze medewerkers. We beantwoorden al je vragen en adviseren je over de mogelijkheden in jouw woning.

Afspraken op afstand mogelijk

Ben je niet in de gelegenheid om een van de vestigingen te bezoeken? Ook dan kun je bij MetMega terecht. Je maakt een afspraak om te videobellen met een van onze experts en bespreekt zo in alle rust je wensen. Deze afspraak maak je eenvoudig via onze website en onze expert neem alle tijd om je verder te helpen. Videobellen is een ideale manier om de eerste ideeën te bespreken of juist om in een later stadium de details te overleggen.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge