Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Mooie keukens kopen in Amersfoort

Mooie keukens kopen in Amersfoort

Keukens in Amersfoort moeten voldoen aan twee belangrijke voorwaarden: Ze moeten mooi zijn maar ook functioneel. Gaat u uw oude keuken vervangen, of betrekt u binnenkort een nieuwbouwwoning waarvoor u een keuken wilt kopen? Bezoek dan de showroom van Mega. Hier vindt u een ruim aanbod aan keukens in allerlei stijlen. Of u nu van een moderne keuken of een landelijke keuken houdt, er is genoeg te bekijken en te kiezen. Dat geldt natuurlijk ook voor de inbouwapparatuur. Een mooie koel/vriescombinatie, of misschien wilt u wel zo’n moderne Amerikaanse koelkast. Een kookplaat met voldoende ruimte voor alle pannen en natuurlijk een handige oven of combi oven.

Bekijk uw keuken in 3D

Heeft u een mooie keuken uitgezocht, dan wilt u natuurlijk weten hoe dat er ongeveer uit gaat zien bij u in huis. Daarvoor maakt de adviseur van Mega een duidelijke 3D tekening. Alle kasten, apparatuur, aanrechtblad en andere onderdelen worden hier in gezet. U ziet een levensechte afbeelding van uw toekomstige keuken. Alle keukens in Amersfoort kunnen op deze manier worden weergegeven, ook met alle door u gewenste kasten en laden. Zo weet u wat u koopt en u weet ook zeker dat het past. Het enige wat u mee moet nemen is een briefje met de afmetingen van uw keuken.

Laat uw keuken installeren door vakmensen

Niet iedereen is zo handig dat een keuken installeren tot de competenties behoort. En dat is ook helemaal niet nodig. Want Mega werkt voor het leveren en plaatsen van keukens in Soest niet alleen samen met de beste fabrikanten, maar ook met ervaren installateurs. Uw keuken wordt dus netjes geplaatst, inclusief het leggen of verleggen van leidingen en aanpassingen in de meterkast als er extra groepen nodig zijn, bijvoorbeeld voor een elektrische oven of de vaatwasmachine. Uw keuken wordt compleet opgeleverd, uiteraard met garantie op de inbouwapparatuur en de installatie. U zult zeker vele jaren plezier hebben van uw nieuwe keuken.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge