Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Een keuken laten plaatsen in Midwoud

Een keuken laten plaatsen in Midwoud

Een keuken plaatsen in Midwoud, dat laat u natuurlijk over aan de vakman, tenzij u een bovengemiddeld handige klusser bent. Dat laatste geldt voor maar weinig mensen. Als u uw nieuwe keuken koopt bij Mega dan weet u vooraf al dat het helemaal goed gaat komen. Mega werkt niet alleen samen met de beste fabrikanten, maar ook met uitstekende monteurs. Zij plaatsen uw keuken volledig naar wens en gaan pas weg als u helemaal tevreden bent. Uiteraard ontvangt u bij de koop van uw keuken duidelijke informatie over de plaatsing, zoals bijkomende kosten en de datum waarop u de monteurs kunt verwachten.

Een nieuwe keuken uitzoeken

Een nieuwe keuken uitzoeken is een feestje. Eindeloos stijlen en kleuren vergelijken, welke inbouwapparatuur moet er in de keuken? Hoeveel kastruimte hebben we nodig? Een gewone kookplaat of een luxe kookeiland, een gewone koelkast of een Amerikaanse? Als u ongeveer weet wat u wilt en wat de mogelijkheden zijn qua budget en beschikbare ruimte, dan bezoekt u onze showroom voor het uitzoeken en laten plaatsen van een nieuwe keuken in Midwoud. Een adviseur maakt een 3D ontwerp van uw nieuwe keuken, u ziet meteen hoe het eruit gaat zien. 

Goede afspraken bij het plaatsen van een keuken in Midwoud

Als u uw nieuwe keuken heeft uitgezocht dan worden er duidelijke afspraken met u gemaakt over het plaatsen van uw keuken in Midwoud. Doorgaans zit er een levertijd op de keuken, vaak kan hierover wel een indicatie worden gegeven. U wordt aangeraden om ruim van tevoren uw nieuwe keuken te bestellen, zo weet u zeker dat u niet voor een onaangename verrassing komt te staan, bijvoorbeeld in verband met een verhuizing of de oplevering van een nieuwe woning. Bij het plaatsen van een keuken worden uiteraard ook aanpassingen gemaakt aan de elektrische installatie en de meterkast als dat nodig mocht zijn.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge