Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Landelijke keuken Den Burg

Landelijke keuken Den Burg

Voor een landelijke keuken in uw woning in Den Burg en omstreken kunt u terecht bij badkamer- en keukenspecialist Mega. In onze showroom in Den Helder staan diverse soorten keukens uitgestald, waarbij u inspiratie kunt opdoen voor het samenstellen van uw eigen landelijke keuken. U vindt hier moderne, klassieke, romantische, rustieke en landelijke modellen en uiteraard zijn elementen onderling samen te voegen tot een volstrekt uniek verkozen keuken die voldoet aan al uw verwachtingen. Onze ervaren medewerkers leiden u rond langs de verschillende keukens en zullen samen met u bespreken wat nodig is voor het uitkiezen van een geschikte keuken.

Ontwerpen van landelijke keuken

U kunt vooraf aan uw bezoek aan onze showroom in Den Helder op de website van Mega een 3D-ontwerp aanmaken. Hierin kunt u schuiven met verscheidene onderdelen, om zo een eerste beeld te vormen van hoe uw keuken er zal komen uitzien. Vervolgens maakt u een afspraak met één van onze medewerkers zodat het ontwerp in de showroom verder besproken en aangepast kan worden. Een vrijblijvend adviesgesprek zal u helpen om met zekerheid een keuken te vinden, die geheel voldoet aan uw wensen. Een landelijke keuken voor uw woning in Den Burg wordt zo zorgvuldig vormgegeven.

Uw keuken bestellen

Zodra het uiteindelijke ontwerp volledig is bevestigd, kunnen we uw landelijke keuken bestellen. Doordat Mega samenwerkt met professionele fabrikanten en installateurs profiteert u aanzienlijk van scherpe prijzen en is voor elk budget een landelijke keuken voor uw woning in Den Burg samen te stellen. De keuken wordt bij u thuisbezorgd en geïnstalleerd, waarna u direct kookplezier ervaart in uw gloednieuwe keuken. Nieuwe recepten of vertrouwde kokkerelkunsten maken zo uw aanschaf tot een waar genot. Maak een afspraak en bezoek onze showroom in Den Helder zodat ook u snel profijt beleeft van uw landelijke keuken in Den Burg.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge