Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

De mooiste tegels koopt u in de tegelwinkel nabij Santpoort-Noord

De mooiste tegels koopt u in de tegelwinkel nabij Santpoort-Noord

Een badkamer of keuken is pas af met mooie tegels op de muren of op de vloer. Daarvoor kunt u terecht bij de tegelwinkel in de buurt van Santpoort-Noord. Met stijlvolle grote vloertegels geeft u de ruimte een stijlvolle uitstraling. Tegels op de muren zijn makkelijk schoon te houden en kunt u prima combineren met de tegels op de vloer. Er is ruime keuze in formaat en kleur. Vloertegels hebben een ruwe toplaag, zo is de kans een stuk kleiner dat u uitglijdt. U kunt de tegels in verschillende patronen laten leggen waardoor de ruimte groter lijkt.

Tegels combineren met vloerverwarming

Als u toch al plannen heeft voor een nieuwe vloer dan kunt u overwegen om vloerverwarming aan te laten leggen. Deze is prima te combineren met een vloer uit de tegelwinkel bij Santpoort-Noord. Op die manier kunt u uw huis duurzaam verwarmen en dat is in deze tijd natuurlijk een groot pluspunt. Vloerverwarming kan ook op hogere verdiepingen zoals in de badkamer worden geïnstalleerd. Bij de plaatsing van de vloer wordt rekening gehouden met de noodzaak om bij de installatie te kunnen in geval van onderhoud of storing. Hiervoor wordt een luik in de vloer gemaakt.

Kies een duurzame tegelvloer bij de tegelwinkel in Santpoort-Noord

Een tegelvloer is niet alleen mooi maar ook zeer duurzaam. Tegels kunnen tientallen jaren meegaan. Als er een tegel beschadigd is kan deze soms worden gerepareerd of ook wel vervangen. Tegels zijn ook makkelijk schoon te maken en daarom ideaal als u jonge kinderen heeft of huisdieren. Bezoek de tegelwinkel bij Santpoort -Noord en laat u verrassen door de tientallen mogelijkheden voor het plaatsen van een tegelvloer of tegelwand in uw badkamer, keuken of andere ruimte in uw huis. U kunt uiteraard ook tegels bestellen die u zelf plaatst. 

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge