Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Badkameradvies 't Zand

Badkameradvies 't Zand

Voor optimaal badkameradvies voor woningen in ’t Zand kunt u terecht bij badkamer- en keukenspecialist Mega. In Den Helder is één van onze uitgebreide showrooms gevestigd, waar u advies kunt inwinnen bij ervaren specialisten op gebied van badkamers. U vindt hier een ruim aanbod aan badkamers waaruit een keuze gemaakt kan worden. Verschillende stijlen komen hierin naar voren, zodat er voor ieders smaak iets tussen zit. U kunt aangeven waarnaar u op zoek bent om zo bepaalde elementen samen te voegen voor een badkamer naar wens. Sanitair, wand- en vloertegels, onderdelen als kranen en toiletaccessoires geven zo vorm aan een volledig unieke badkamer.

Ontwerpen van badkamers

U kunt het ontwerpen van badkamers overlaten aan deskundigen en een bestaand badkamermodel kiezen, zoals deze in de showroom in Den Helder tentoon wordt gesteld. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een unieke badkamer samen te stellen. U gebruikt hiervoor de online tool voor een 3-ontwerp, aan de hand waarvan de badkamer verder vorm krijgt. Voor deskundig badkameradvies voor woningen in ’t Zand maakt u eenvoudig een afspraak met één van onze ervaren experts bij de Mega showroom in Den Helder. De wensen voor uw badkamer worden zo verder gespecificeerd.

Badkamers bezichtigen in showroom

Wilt u professioneel badkameradvies voor uw woning in ’t Zand? Maak dan direct een afspraak met een medewerker en bezoek onze ruim opgezette showroom in Den Helder. U kunt zo inspiratie opdoen tijdens een rondleiding langs diverse soorten badkamers en u ontvangt deskundig advies voor het samenstellen van uw nieuwe badkamer. Zodra het uiteindelijke ontwerp is bevestigd, zal de badkamer bij u thuis worden bezorgd en indien gewenst zelfs worden geïnstalleerd door ervaren installateurs. U wilt volop ontspannen in uw nieuwe badkamer, dus laat u door het gehele proces begeleiden tijdens uw bezoek aan onze showroom.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge