Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Praktische en stijlvolle keukens in Utrecht bekijken

Praktische en stijlvolle keukens in Utrecht bekijken

Bij Mega kunt u praktische maar vooral ook stijlvolle keukens in Utrecht bekijken. Als u op zoek bent naar een nieuwe keuken dan is het belangrijk dat u kiest voor iets dat u echt mooi vindt. Een keuken koopt u immers niet voor een jaar of 3 maar voor een veel langere periode. U moet uw keuken dus over tien jaar nog steeds mooi vinden. Keukens zijn er in verschillende stijlen. Modern en strak, of gezellig, romantisch en landelijk. Uw keuze is natuurlijk vooral afhankelijk van uw smaak. Soms leent de bouw van het huis zich voor een specifieke stijl, hoewel u in een monumentaal pand gerust een moderne keuken kunt laten plaatsen of een landelijke grootmoeders keuken in uw moderne nieuwbouwwoning.

Ga goed voorbereid naar de showroom

Wilt u keukens gaan kijken in Utrecht dan is het handig om u een beetje voor te bereiden. Neem de maten op van uw keuken, zo kan er bij uw bezoek aan Mega een 3D tekening worden gemaakt van uw nieuwe keuken met de juiste maten. Maak een aantal foto’s zodat de adviseur kan zien hoe uw keuken eruitziet, waar zitten ramen en deuren zodat hier rekening mee kan worden gehouden. Datzelfde geldt voor aansluitpunten voor stroom en de aanwezigheid van waterleidingen en afvoer voor de spoelbak of een vaatwasmachine. De adviseur maakt een 3D tekening van uw nieuwe keuken zodat u kunt zien hoe het eruit gaat zien. Wilt u een aanpassing? Geen probleem, dat is met een paar muisklikken geregeld. Als u helemaal tevreden bent en ook de prijs spreekt u aan dan wordt met het zetten van de handtekening de koop bekrachtigd. 

Wanneer worden keukens in Utrecht geleverd?

Natuurlijk moet u bij het kopen van keukens in Utrecht rekening houden met een levertijd. Daarover wordt u bij de aankoop geïnformeerd. U kunt de installatie van de nieuwe keuken uitbesteden. Mega werkt hiervoor samen met ervaren installateurs die uw keuken vakkundig zullen plaatsen. Aanpassingen aan leidingwerk en eventueel de meterkast horen daar natuurlijk ook bij. U wordt vanzelfsprekend vooraf geïnformeerd over de kosten voor de plaatsing. 

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge