Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Kies uw badkamer met de badkamerplanner in Bilthoven

Kies uw badkamer met de badkamerplanner in Bilthoven

Een badkamer kiezen valt soms nog niet mee. Want op een plaatje online of in de showroom ziet een badkamer er vaak anders uit dan thuis. En als u aanpassingen wilt dan ziet u die ook niet direct voor zich. Maar met de badkamerplanner in Bilthoven werkt het anders. Hiermee wordt een 3D voorstelling gemaakt van de badkamer en ziet u dus direct het resultaat van uw keuzes. U kunt ook meteen zien of dat wat u uitkiest ook past, uiteraard op voorwaarde dat de afmetingen van uw badkamer kloppen. U kunt een 3D tekening van uw nieuwe badkamer laten maken als u een bezoek brengt aan de showroom van Mega. Zo krijgt u een goed beeld van hoe het gaat worden.

Een praktische inrichting voor de badkamer

Ook als u maar een kleine badkamer heeft kunt u daar iets moois van maken. Er is misschien geen ruimte voor een dubbele wastafel en een royaal ligbad, maar vast wel voor een fijne douche en een handig badkamermeubel met veel opbergruimte. Bij Mega koopt u een complete badkamer inclusief verlichting en een mooie vloer. Tegels voor de wanden zijn ook leverbaar. U koopt dus de complete inrichting zoals u die ziet in de badkamerplanner in Bilthoven bij één leverancier. Handig, want nu hoeft u ook maar met één partij afspraken te maken over levering en plaatsing. 

Laat het resultaat van de badkamerplanner in Bilthoven vakkundig plaatsen

Bent u tevreden met het resultaat van de badkamerplanner in Bilthoven? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk zien hoe dat er bij u thuis in het echt uitziet. Als uw order is ondertekend dan wordt uw badkamer besteld bij de fabrikant. Er kunnen vaak ook direct afspraken worden gemaakt over het plaatsen als u dit wilt uitbesteden. Hiervoor heeft Mega goede afspraken met ervaren installateurs.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge