Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Een mooie keuken kopen in Beverwijk

Een mooie keuken kopen in Beverwijk

Wilt u een mooie keuken kopen voor uw woning in Beverwijk? Dan is shoppen bij Mega een prima start. Hier kunt u uitgebreid inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken. Welke apparatuur wilt u? Misschien wel een mooi kookeiland of een luxe multifunctionele oven. Of gaat uw interesse vooral uit naar gezelligheid en wilt u een landelijke keuken met een knusse uitstraling waar u met de hele familie aan de eettafel kunt zitten. Het kan allemaal. Uw keuken wordt door een medewerker van Mega in 3D voor u getekend, u ziet meteen hoe alles eruit komt te zien en kunt uiteraard direct aanpassingen aangeven.

Genieten in een mooie stijlvolle keuken

Niets is zo leuk als een nieuwe keuken uitzoeken. Misschien gaat u verhuizen en wilt u uw nieuwe plek helemaal naar uw wensen inrichten. Maar het kan ook dat uw oude keuken aan vervanging toe is en dat u daarom op zoek bent naar iets nieuws. In de showroom van Mega kunt u volop inspiratie opdoen qua kleuren en stijlen. Of u nu van modern of klassiek houdt, van strak of van een meer romantische stijl, het kan allemaal. De enige beperking vormt het aantal vierkante meters van de keuken. Maar ook als de ruimte beperkt is, is er veel mogelijk, bijvoorbeeld met mooie hoge kasten tot aan het plafond en een handige opstelling van inbouwapparatuur.

Kom uw keuken kopen in Beverwijk

Uw keuken kopen in de regio Beverwijk is nu geen dagenlange zoektocht meer. Bij Mega kunt u uw hart ophalen in de royale showroom met tientallen voorbeeld opstellingen van mooie keukens. Dankzij de samenwerking met vooraanstaande fabrikanten en ervaren installateurs biedt Mega een totaaloplossing. Natuurlijk mag u uw keuken ook zelf plaatsen of zelf een installatiebedrijf inschakelen. Dan zorgen we ervoor dat u uw bestelling op de afgesproken tijd geleverd krijgt.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge