Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

De meest gekozen badkamerspiegels van 2022

De meest gekozen badkamerspiegels van 2022

Om je nieuwe badkamer helemaal af te maken, kies je voor een moderne spiegel in een stijl die bij de rest van de ruimte past. Er zijn allerlei verschillende mogelijkheden qua badkamerspiegels: van een ronde spiegel met een houten frame tot een spiegelkast voor extra opbergruimte. We zetten de meeste gekozen badkamerspiegels van 2022 voor je op een rij, zodat je makkelijk een spiegel voor je nieuwe badkamer uit kunt kiezen.

Spiegelkast

Een handige en multifunctionele optie voor in de badkamer is een spiegelkast. Dit is een kastje dat aan de muur hangt waarvan de deuren tevens een spiegel zijn. Zo heb je dus extra opbergruimte in de badkamer en heb je ook meteen een mooie spiegel. Spiegelkasten voor in de badkamer zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, bijvoorbeeld met twee of drie deurtjes. Hoe meer deurtjes, hoe groter je spiegel en hoe meer opslagruimte. Spiegelkasten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, waardoor de zijkant van de spiegelkast goed bij de rest van je badkamer past.

Badkamerspiegel met verlichting

Badkamerspiegels met verlichting behoren tot de meest gekozen badkamerspiegels van 2022. Sommige badkamerspiegels hebben een volledig verlichte rand, andere modellen hebben ingebouwde lampjes op bepaalde punten rondom de spiegel. Een badkamerspiegel kan ook verlichting bevatten die van achter de spiegel komt. De modernste exemplaren hebben een dimfunctie, waarmee je de hoeveelheid licht kunt bepalen. Ideaal om onderscheid te maken tussen rustig wakker worden en je make-up met detail aanbrengen.

Badkamerspiegel met verwarming

Je stapt uit de warme douche en wilt daarna graag je haar of make-up doen, maar dat is vaak niet zo makkelijk met een beslagen spiegel. Een handige en populaire oplossing voor dit probleem is een spiegel met verwarming. De verwarming zorgt ervoor dat de spiegel dezelfde temperatuur heeft als de ruimte, waardoor de spiegel niet beslaat. Een badkamerspiegel met verwarming is een populaire keuze vanwege het gebruiksgemak. In de meeste gevallen beschikken deze spiegels ook over ingebouwde verlichting.

Ronde of ovalen badkamerspiegels

De meest gekozen badkamerspiegels van 2022 hebben vaak een ronde of ovalen vorm. De zachte randen geven de spiegel, en daarmee ook de badkamer, een elegante uitstraling. In een stoere badkamer met donkere kleuren kies je voor een ovalen spiegel met een zwarte of donkergrijze rand, perfect passend bij het interieur. Heb je een badkamer met natuurlijke materialen en lichte kleuren? Dan is een ronde badkamerspiegel met een houten frame een goede keuze.

Badkamerspiegel zonder frame

Een badkamerspiegel met een frame zorgt voor een bepaalde uitstraling: bijvoorbeeld voor een vrolijke kleur in de ruimte of een stoer tintje. Liever een simpele en minimalistische spiegel? Dan kies je voor een badkamerspiegel zonder frame. De spiegels zonder frame hebben een elegante uitstraling en passen bij vrijwel iedere badkamer. Badkamerspiegels zonder frame zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, bijvoorbeeld rond, vierkant of rechthoekig. 

Make-up spiegel

Naast een spiegel die aan de muur hangt, kiezen veel mensen in de badkamer voor een extra make-up spiegel. Zoals de naam al doet vermoeden is deze spiegel bedoeld om make-up makkelijk aan te brengen. Een cosmeticaspiegel heeft vaak een vergrotingsfactor, waardoor je gedetailleerd kunt zien wat je doet. Sommige make-up spiegels worden aan de muur bevestigd en hebben een verstelbare arm, andere modellen zijn staand. Zorg ervoor dat je make-up spiegel makkelijk te verzetten is, waardoor je altijd de juiste afstand en hoogte instelt om je make-up te doen.

Advies over de meest gekozen badkamerspiegels van 2022

Bij Mega kun je verschillende badkamerspiegels in de showroom komen bekijken. Zo kun je de kleuren en materialen in het echt zien, waardoor je beter kunt beslissen of de spiegel goed bij je badkamer past. Onze experts adviseren je graag over de meest gekozen badkamerspiegels van 2022 en beantwoorden al je vragen. Liever een digitale afspraak? Videobellen met een expert is ook mogelijk bij Mega, waardoor je niet speciaal naar de showroom hoeft te komen.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge