Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Badkamerwinkel voor Schagen

Badkamerwinkel voor Schagen

Als u erover nadenkt om een nieuwe keuken te plaatsen, dan kunt u terecht in onze vestiging in Den Helder. Mega heeft hier een ruime showroom, waar diverse modellen aan badkamers, keukens, toiletten en overig sanitair onderdelen staan opgesteld. Hiermee is het de aangewezen badkamerwinkel voor Schagen en omstreken om uw droombadkamer te ontwerpen en samen te stellen. U kunt rekenen op deskundig advies van ervaren medewerkers die u precies kunnen aangeven welke mogelijkheden aansluiten bij uw wensen voor een badkamer. Maak vooraf eenvoudigweg een afspraak en we begeleiden u van ontwerp tot installatie voor luxe comfort in uw eigen woning.

Ontwerp voor badkamerwensen 

Als u de badkamerwinkel voor Schagen en omstreken bezoekt, dan kunt u vooraf een 3D-ontwerp aanmaken op de website van badkamerspecialist Mega. Al uw wensen en ideeën voor een uniek ontwerp van uw droombadkamer worden zo vormgegeven in een basis template, aan de hand waarvan onze medewerkers met u in gesprek gaan. Zo wordt duidelijk wat u van ons verwacht en hoe we u op maat kunnen helpen om uw droombadkamer te realiseren. Bestaande modellen zijn voor u zichtbaar uitgestald voor een volledig beeld van de mogelijkheden. Aanpassingen kunnen zeker nog aan het 3D-ontwerp worden toegevoegd. 

Bezoek aan onze showroom

Voor deskundig advies over badkamers, onderdelen, aanpassingen en mogelijkheden kunt u terecht in onze showroom in Den Helder. We adviseren u graag om uw badkamer geheel naar wens te vormen en bieden u de gelegenheid om de benodigde onderdelen voor een scherpe prijs aan te schaffen. Door een hechte samenwerking met fabrikanten en professionele installateurs biedt Mega een voordelige prijs op materialen, bezorging en installatie van uw badkamer. Bezoek daarom de badkamerwinkel voor Schagen en omstreken en profiteer optimaal van betaalbare voordelen en vakkundige begeleiding om een luxe badkamer in uw woning te realiseren. 

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge