Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Badkameradvies 't Zand

Voor optimaal badkameradvies voor woningen in ’t Zand kun je terecht bij badkamer- en keukenspecialist Mega. In Den Helder is één van onze uitgebreide showrooms gevestigd, waar je advies kunt inwinnen bij ervaren specialisten op gebied van badkamers, keukens, toiletten en PVC of laminaat vloeren. Je vindt hier een zeer ruim aanbod aan badkamers in diverse stijlen waaruit een keuze gemaakt kan worden. Verschillende stijlen komen hierin naar voren, zodat er voor ieders smaak iets tussen zit. Je kunt aangeven waarnaar je op zoek bent om zo bepaalde elementen samen te voegen voor een badkamer naar wens. Sanitair, wand- en vloertegels, onderdelen als kranen en toiletaccessoires geven zo vorm aan een volledig unieke badkamer.

Ontwerpen van badkamers

Je kunt het ontwerpen van badkamers overlaten aan deskundigen en een bestaand badkamermodel kiezen, zoals deze in de showroom in Den Helder tentoon wordt gesteld. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een unieke badkamer samen te stellen. Je gebruikt hiervoor de online tool voor een 3-ontwerp, aan de hand waarvan de badkamer verder vorm krijgt. Voor deskundig badkameradvies voor woningen in ’t Zand maak je eenvoudig een vrijblijvende afspraak met één van onze ervaren experts bij de Mega badkamer en keuken speciaal zaak in Den Helder. De wensen voor uw badkamer worden zo verder gespecificeerd.

Badkamers bezichtigen in showroom

Wil je professioneel badkameradvies voor jouw woning in ’t Zand? Maak dan direct een afspraak met een van onze verkoopspecialisten van Mega badkamers en keukens en bezoek onze 850 m2 ruim opgezette showroom in Den Helder. Je kunt zo inspiratie opdoen tijdens een rondleiding langs een 20-tal prachtige badkamers in diverse stijlen en je ontvangt deskundig advies voor het samenstellen van een nieuwe badkamer. Zodra het uiteindelijke ontwerp naar alle tevredenheid is getekend en de materialen, de kleuren van het sanitair en de tegels zijn bepaald, zal de badkamer bij je thuis worden bezorgd. Indien gewenst kan de badkamer worden geïnstalleerd door ervaren installateurs. Je wilt toch volop ontspannen in de nieuwe badkamer, dus laat je door het gehele proces begeleiden tijdens je bezoek aan onze showroom.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge