Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Badkamer plaatsen in Julianadorp

Badkamers, keukens, vloeren en tegels Den Helder

Badkamerspecialist Mega biedt de mogelijkheid om een badkamer te plaatsen in Julianadorp of de rest van Noord-Holland. Bezoek onze vestiging in Den Helder met een ruime showroom vol met hippe, trendy en de nieuwste producten aan badkamers, keukens, toiletten en aanvullende accessoires. Uw nieuwe badkamer of keuken wordt hiermee het pronkstuk in jouw woning. Als je net bent verhuisd, is er geen beter moment om een droombadkamer te kiezen en deze door ervaren installateurs te laten plaatsen. Uiteraard kun je ook zelf jiuw droombadkamer realiseren als je handig bent, dan worden de uitgekozen producten bij je thuisbezorgd.

Deskundig advies op maat

Deskundig advies is onmisbaar als je je oriënteert op een nieuwe badkamer. De Mega showroom in Den Helder biedt zeer ruime mogelijkheden en opties voor het vinden van een droombadkamer. Je kunt online een afspraak maken met 1 van onze ervaren medewerkers voor een rondleiding langs een 20-tal badkamers. Je ontvangt daarnaast uitleg over hoe je de badkamer zo efficiënt mogelijk kunt indelen, rekening houdend met de gezinssamenstelling. Uiteraard kun je ook jouw eigen ideeën en wensen voorleggen door vooraf een 3D-ontwerp te maken en door te sturen naar de vestiging. Een uitstekend uitgangspunt om jouw badkamer te plaatsen in Julianadorp of andere locaties in Noord-Holland.

Scherpe totaalprijs

Bij een bezoek aan onze bad- en keuken vestiging in Den Helder krijg je professioneel advies over het plaatsen van een badkamer. Doordat Mega gezamenlijk met de andere filialen materialen in volume koopt, profiteer je van scherpe prijzen bij de aanschaf van badkameronderdelen. Een luxe badkamer moet voor ieder budget haalbaar zijn! Mega werkt met een betrouwbare en professionele groep van ZZP ers die de badkamer compleet kunnen instaleren. Dit maakt het mogelijk om een badkamer te plaatsen in Julianadorp en overige delen in Noord-Holland zonder dat je hiervoor onnodig veel betaalt. Bezoek onze vestiging in Den Helder en we helpen je graag bij het realiseren van uw droombadkamer.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge