Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Bad- en keukenspeciaalzaak in Den Helder

In een 5-tal locaties in Noord-Holland en Utrecht vind je vestigingen van badkamerspecialist Mega met imposante showrooms voor badkamers en keukens. Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer of wil je toch graag een nieuwe keuken in je huidige woning, dan kun je een keuze maken uit diverse trendy en hippe stijlen voor een perfect nieuwe uitstraling. Door de overzichtelijke opstellingen zie je in een oogopslag welke mogelijkheden voor jou beschikbaar zijn. Tegels, keukens en badkamers staan voor je uitgestald en je kunt rekenen op professioneel advies door ervaren medewerkers. We bieden je een uitstekende service en een totaalpakket aan ondersteuning om een stressvolle verbouwing te voorkomen.

Eigen ontwerp in 3D-weergave

Wellicht droom je al geruime tijd van een nieuwe badkamer en wil je dit nu daadwerkelijk gaan realiseren. Ideeën voor jouw droombadkamer kun je uitwerken tot een 3D-ontwerp, door online op de website hiervoor jouw wensen aan te geven. Het ontwerp wordt doorgestuurd naar de badkamerspeciaalzaak in Den Helder waar de mogelijkheden verder worden besproken. Maak eenvoudig een afspraak voor een deskundig en vrijblijvend adviesgesprek en laat je informeren over verdere vervolgstappen om jouw droombadkamer bij je thuis te plaatsen. De gekozen badkamer producten worden op afspraak bij je geleverd, echter is het ook mogelijk om de badkamer vakkundig te laten installeren.

Bezoek onze showroom

Voor een enorme collectie aan baden bezoek je de badkamerspeciaalzaak in Den Helder. Badkamerspecialist Mega werkt samen met fabrikanten en professionele installatiebedrijven, waardoor je profiteert van scherpe totaalprijzen en uitstekende service. Zowel de materialen voor uw badkamer, toilet als tegels op vloeren of wanden blijven betaalbaar omdat er ingekocht wordt met 5 andere filialen, zodat jouw droombadkamer betaalbaar blijft. Bezoek het badkamer en keuken filiaal in Den Helder en bezichtig onze uitgebreide collectie aan badkamers, keukens en onze trendy toiletafdeling met de nieuwste snufjes. Betaalbare luxe voor elke gewenst concept. We ontmoeten je graag om je te voorzien van advies, begeleiding en vakmanschap voor het verkrijgen van uw droombadkamer.


Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge