Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Stijlvol wonen met een houten keuken in Purmerend

Stijlvol wonen met een houten keuken in Purmerend

Houdt u van een tijdloze woonstijl? Dan is een houten keuken in Purmerend echt iets voor u. Bij Mega weten we precies wat u bedoelt. In onze showroom vindt u dan ook volop inspiratie voor houten keukens in diverse kleuren. De ene houtsoort is immers de andere niet. Het aantal vierkante meters maakt niet zo veel uit. Ook van een kleine keuken is met de juiste onderdelen iets moois te maken. Heeft u een ruime woonkeuken dan kunt u natuurlijk al uw wensen uit laten komen met misschien wel een mooi kookeiland en alle mogelijke inbouw apparatuur om het u makkelijk te maken bij het koken.

Waarom kiest u voor een houten keuken?

Een houten keuken in Purmerend kiezen kan om verschillende redenen. U kiest voor hout omdat u het mooi vindt, dat is natuurlijk de belangrijkste reden. Maar het kan ook dat hout helemaal past bij de stijl van het huis. Of dat u een voorkeur heeft voor duurzame materialen. Als u voor hout kiest, dan zijn er tal van mogelijkheden. Voor keukens worden verschillende soorten hout gebruikt, bijvoorbeeld berkenhout, kersenhout of essenhout. Al deze houtsoorten hebben hun specifieke kleur en stijl. Ook het aanrechtblad kan in hout worden uitgevoerd.

Laat uw houten keuken in Purmerend plaatsen door de vakman

Als u uw houten keuken in Purmerend koopt bij Mega, dan kunt u rekenen op professionele installatie door de vakmensen waarmee wij samenwerken. Zij plaatsen niet alleen de keuken, maar verzorgen ook extra aansluitingen voor stroom of water of het aanpassen van de groepen in de meterkast. Ook het leggen van een vloer of het plaatsen van wandtegels kunt u met een gerust hart aan deze vakmensen overlaten. Kom inspiratie opdoen in onze showroom en laat uw nieuwe keuken tekenen in 3D door onze adviseur. 

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge