Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Kom uw nieuwe badkamer uitzoeken in de badkamerwinkel in Castricum

Kom uw nieuwe badkamer uitzoeken in de badkamerwinkel in Castricum

Een nieuwe badkamer uitzoeken doet u niet iedere dag, zelfs niet elke twee jaar. Dus als u het doet, dan gaat u niet over één nacht ijs. Kom langs in de badkamerwinkel in de regio Castricum van Mega. Hier vindt u volop keus in alle mogelijke stijlen. U stelt zelf uw badkamer samen rekening houdend met uw smaak, de beschikbare ruimte en uw budget. U kunt op uw gemak rondkijken en uw keuze maken. Natuurlijk is er een ervaren adviseur beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden en een 3D ontwerp van uw nieuwe badkamer maken.

Kies een mooie badkamer voor jarenlang plezier

Gaat u binnenkort verhuizen of is uw huidige badkamer aan vervanging toe? Dan is er niets leuker dan uitgebreid rondkijken in onze badkamerwinkel in buurt van Castricum. Welke kleur gaat het worden? Eindelijk dat lekkere ligbad of toch liever een zuinige douche? Natuurlijk wilt u handige kastjes om alles wat u in de badkamer nodig heeft binnen handbereik te hebben. Ook voor fraaie vloer- en wandtegels kunt u bij Mega terecht, zo ook voor fraaie en sfeervolle verlichting die geschikt en veilig is voor een vochtige ruimte. Als u uw ideale ontwerp heeft samengesteld kan er een afspraak worden gemaakt met onze ervaren installateurs voor de plaatsing, tenzij u dit zelf gaat doen.

Koop een mooie badkamer in de badkamerwinkel in Castricum

Een mooie badkamer, die koopt u bij Mega. Er is ruime keuze voor ieder budget en iedere smaak en stijl. Uw nieuwe badkamer wordt helemaal zoals u die voor ogen had. Het doel is dat u er de komende jaren met veel plezier gebruik van maakt. Om dat doel te bereiken werkt Mega samen met de beste fabrikanten en installateurs. Een tevreden klant, daar gaat het tenslotte om.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge