Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Het beste keukenadvies in Heiloo

Het beste keukenadvies in Heiloo

Als u goed keukenadvies wilt in Heiloo dan gaat u natuurlijk naar Mega, dé keuken- en badkamer leverancier in Noord-Holland. Bij het uitkiezen van een keuken komt veel kijken. Welke stijl en kleur gaat het worden, hoeveel kastruimte is er nodig en past er in de beschikbare ruimte? En dan nog de inbouwapparatuur. Koken en bakken, en naderhand alle vaat weer netjes schoon in de kast. En natuurlijk een mooie koelkast of koel/vriescombinatie voor het veilig bewaren van levensmiddelen. Zelfs in een kleine ruimte kan een mooie en praktisch ingerichte keuken worden gerealiseerd.

Zelf plaatsen of uitstekende service van aankoop tot oplevering’

Als u een nieuwe keuken gaat kopen voor uw huis in Heiloo dan kunt u deze natuurlijk zelf plaatsen als u handig bent. Maar als dat niet het geval is dan is dat geen enkel probleem. Mega werkt samen met ervaren installateurs, zowel voor de keuken als voor de elektrische installatie. Voor een keuken moeten vaak extra groepen in de meterkast worden bijgeplaatst, en uiteraard moet al het leidingwerk veilig en in orde zijn. U kunt de installatie van uw nieuwe keuken met een gerust hart aan de vakmensen overlaten. De installatie van een keuken neemt meestal meerdere dagen in beslag als het om een volledige installatie gaat, zeker als er ook tegelwerk moet worden gedaan. Met u wordt een planning afgesproken zodat u weet waar u aan toe bent en wanneer u van uw keuken kunt genieten.

Kom voor keukenadvies in Heiloo naar onze showroom

Breng een bezoek aan onze showroom in Heemskerk voor het beste keukenadvies in Heiloo en omstreken. Uw nieuwe keuken wordt voor u in 3D getekend zodat u direct ziet hoe het eruit gaat zien. Aanpassingen kunnen meteen worden gemaakt, de adviseur van Mega is pas tevreden als u helemaal gelukkig bent met uw nieuwe keuken. Alle onderdelen zijn van uitstekende kwaliteit, van tegels tot aanrechtbladen en van keukenkastjes tot kookplaten. Alle onderdelen komen van uitstekende leveranciers waarmee Mega al jarenlang samenwerkt.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge