Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Gaat u een nieuwe keuken kopen in Zeist?

Gaat u een nieuwe keuken kopen in Zeist?

Een keuken kopen in Zeist is iets waar u even de tijd voor moet nemen. Het betreft immers een flinke investering waar u hopelijk vele jaren plezier van heeft. Allereerst is het belangrijk te bepalen welke inbouwapparatuur u wilt en hoeveel kastruimte u nodig heeft. Dit uiteraard binnen de mogelijkheden van de beschikbare ruimte en uw budget. Vervolgens heeft u vast al bedacht wat voor stijl het moet worden en welke kleur ongeveer. Als u dat allemaal in uw hoofd heeft wordt het tijd voor een bezoekje aan de showroom van Mega

Deskundig advies bij het samenstellen van uw keuken

Als u de showroom van Mega bezoekt omdat u een keuken wilt kopen in Zeist dan kunt u rekenen op deskundig advies van een medewerker. Hij of zij geeft u tips waar u op moet letten en laat zien wat er allemaal mogelijk is. Wellicht zijn er opties waar u nog niet aan had gedacht. Er zijn ook steeds ontwikkelingen als het gaat om apparatuur, zoals kookplaten, koelkasten en vaatwassers. Uiteraard heeft Mega contact met leveranciers die duurzame en zuinige apparaten op de markt brengen. 

Uw keuken kopen en laten plaatsen in Zeist

Bij Mega kunt u een mooie keuken kopen in Zeist. Maar daar blijft het niet bij. Mega werkt samen met vakbekwame installateurs die uw keuken professioneel komen plaatsen. Uiteraard worden apparaten netjes aangesloten en in gebruik gesteld. Ook het maken van aanpassingen in de meterkast zoals het bijplaatsen van groepen voor apparaten die relatief veel stroom gebruiken. Mega levert ook tegels en PVC- en laminaatvloeren. U kunt uw keuken dus compleet inrichten zonder dat u andere winkels hoeft te bezoeken. U heeft daarbij ook het voordeel dat u afspraken maakt met slechts één leverancier. Bij het ondertekenen van uw order weet u vaak al op welke datum uw nieuwe keuken wordt geïnstalleerd.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge