Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Wij maken kiezen makkelijk met het Badkamer Inspiratie Magazine

Wij maken kiezen makkelijk met het Badkamer Inspiratie Magazine

Een nieuwe badkamer uitzoeken is leuk, maar u kunt natuurlijk te maken krijgen met keuzestress. Welke kleur moet het worden? Willen we een bad, een inloopdouche, een regendouche of allebei? Hoeveel kastruimte moet er komen? Welke verlichting is het mooist? Het uitzoeken van een nieuwe badkamer is dan ook iets waar u even goed over na moet denken. Het is helemaal niet vreemd om daar meer dagen de tijd voor te nemen. Om u op weg te helpen hebben we bij Mega Het Badkamer inspiratie Magazine. Vol met ideeën over het inrichten van en badkamer, of die nu klein en praktisch is of royaal.

Beginnen bij de basis: tegels en vloeren

Bij een complete badkamer renovatie begint u bij de basis: de vloer en de wanden. In de badkamer wordt meestal gekozen voor tegels op de vloer, maar er zijn zeker ook andere opties. Voor de wanden zijn tegels de meest voor de hand liggende keuze. Deze kunt u gemakkelijk reinigen. Maar als er tegels komen, hoe groot worden die dan en natuurlijk: welke kleuren gaan we combineren? Het Inspiratie Magazine van Mega biedt volop ideeën die u als basis gebruikt voor de verdere inrichting van de badkamer.

Douches en kranen

Natuurlijk heeft uw badkamer een fijne douche. Maar ook daarbij is er volop keuze. Een zuinige douchekop die water bespaart is vandaag de dag een verantwoorde keuze. U kunt kiezen voor een handdouche maar natuurlijk ook voor een douche die in hoogte en stand verstelbaar is. Als u de ruimte heeft voor een mooie douchecabine dan kunt u douchen zonder dat u daarna de hele badkamer hoeft droog te maken. Een douche kan ook boven een ligbad worden gemaakt. Kranen zijn leverbaar met thermostaat, zodat het water nooit te heet wordt. Voor het fonteintje kiest u een fraaie kraan waarmee u gemakkelijk warm en koud water kunt tappen. 

Een bad of een douche, of allebei

Sommige mensen genieten van urenlang in bad liggen. Anderen geven de voorkeur aan een snelle verfrissende douche. En dan zijn er mensen die deze genoegens graag afwisselen. Als u de ruimte heeft voor een mooi ligbad dan biedt ons Badkamer Inspiratie Magazine volop ideeën. Misschien kiest u wel voor een bad met whirlpool functie. Een heerlijke massage voor uw rug zal ervoor zorgen dat u als herboren uit de badkamer komt. Kiest u voor een douche dan hoort daar natuurlijk een comfortabele douchecabine bij. Deze zijn beschikbaar in talloze vormen en uitvoeringen, passend bij de rest van het interieur van de badkamer.

Een mooie wastafel met handig opbergmeubel

U wilt natuurlijk een mooie wastafel, of misschien wel twee zodat u niet op elkaar hoeft te wachten. Gecombineerd met een mooie spiegel en een handig scheerstopcontact biedt het wastafelmeubel de ideale plek voor uw persoonlijke verzorging. U kunt dit combineren met handige opbergruimte voor handdoeken, badlakens, toiletspullen en andere zaken die u in de badkamer nodig heeft. Zo heeft u alles bij de hand en kunt u zich relaxt terugtrekken in uw mooie badkamer voor uw persoonlijke verzorging. 

De finishing touch voor de badkamer

Als u uw keuze heeft gemaakt voor tegels, een bad, een douche, een toilet en badkamermeubel dan moeten er nog keuzes worden gemaakt voor de finishing touch. Een handdoekradiator geeft u de mogelijkheid om badlakens te drogen na gebruik. Zo hoeft u ze niet na 1 keer gebruiken in de was te gooien. Beter voor het milieu en uw baddoeken gaan langer mee. Goede verlichting is ook belangrijk. Een mooie lamp aan het plafond, uiteraard geschikt voor een vochtige ruimte vindt u in het Badkamer Inspiratie Magazine, evenals een handig spotje boven de wastafel voor het verzorgen van uw make-up of een goede scheerbeurt. 

Vraag het Badkamer Inspiratie Magazine van Mega nu gratis aan

Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is als u de badkamer wilt renoveren of een compleet nieuwe badkamer wilt laten installeren? Vraag dan het Badkamer Inspiratie Magazine van Mega aan. U kunt dit digitaal ontvangen zodat u het op uw laptop of tablet kunt bekijken, maar het is ook beschikbaar in papieren versie die u per post kunt laten toesturen. Wij begroeten u graag in onze showroom om u te helpen een mooie badkamer uit te zoeken waar u vele jaren plezier van heeft. 

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge