Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Tegels Schagerbrug

Tegels Schagerbrug

Mooie en unieke tegels voor woningen in Schagerbrug en omstreken vindt u bij Mega badkamer- en keukenspecialist. Inspiratie voor tegels kunt u opdoen bij een bezoek aan onze showroom in Den Helder. Hier staan diverse keukens en badkamers voor u uitgestald en kunt u zien hoe de tegels bijdragen aan het creëren van uiteenlopende stijlen. U kunt kiezen voor een landelijke sfeer, maar uiteraard behoren modern, klassiek, designer en rustiek ook tot de mogelijkheden. Als u niet goed weet waar u moet beginnen, kunt u advies inwinnen bij onze ervaren medewerkers. Zij weten precies welke tegels zorgen voor de gewenste uitstraling.

Ontwerpen met tegels

Tegels zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar. U kunt kiezen uit standaard vierkante tegels, met glad of mat oppervlak, maar ook voor tegels in uiteenlopende vormen. Zo zijn er mozaïeken tegels, druppelvormig of langwerpige tegels voor zowel vloeren als achterwanden in keukens. Uiteraard moeten gehele badkamerwanden ook worden voorzien van tegels om het water op te vangen tijdens het douchen. U kunt zelf uw eigen badkamer of keuken ontwerpen met de 3D-planners die online op de website van Mega te vinden zijn. Hierbij kunt u verschillende soorten tegels voor woningen in Schagerbrug en omstreken toevoegen om te zien of deze de gewenste uitstraling geven.

Bestellen en monteren van tegels

Zodra u een juist model aan tegels hebt gevonden, kunt u deze eenvoudig bestellen. Mega koopt keukens en badkamers in volume op bij uitstekende fabrikanten, waardoor u profiteert van voordelige prijzen voor tegels. In onze showroom in Den Helder kunt u rekenen op deskundig advies voor tegels in keukens en badkamers, zodat u altijd de juiste tegels vindt voor woningen in Schagerbrug en omstreken, voor zowel wanden als vloeren. Maak een afspraak en laat u informeren over tegels, zodat u met zekerheid de gewenste sfeer creëert in uw keuken of badkamer.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge