Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Koop fraaie tegels in Hoogland voor uw badkamer of keuken

Koop fraaie tegels in Hoogland voor uw badkamer of keuken

Als u uw badkamer of keuken gaat opknappen dan horen daar ook mooie tegels bij. Als u op zoek bent naar tegels in Hoogland dan is een bezoek aan de showroom van Mega warm aanbevolen. Hier vindt u een ruim assortiment tegels voor de wand en de vloer. U kunt tegels prima combineren met vloerverwarming, zeer aangenaam in de badkamer. Voor de vloer worden tegels gebruikt met een geruwde coating. Die voorkomt dat u uitglijdt als u uit het bad stapt of onder de douche vandaan komt. De tegels worden zodanig gelegd dat water automatisch naar het afvoerputje stroomt.

Maak de verbouwing af met mooie tegels

Een nieuwe keuken of badkamer is natuurlijk iets om naar uit te kijken. Maar als u de ruimte aanpakt, kijk dan ook kritisch naar de tegels op de vloer of de muren. Kunnen die er nog wel mee door of wilt u toch liever nieuwe tegels in uw huis in Hoogland? Misschien krijgt u spijt als u deze keuze niet maakt en pas achteraf denkt ‘had ik het maar wel gedaan’. Bij Mega kunt u een keuze maken uit diverse kwaliteit tegels, het merendeel is zeer betaalbaar. De adviseur kan aan de hand van het aantal vierkante meters meteen de kosten voor u uitrekenen. 

Tegels laten leggen in Hoogland

Tegels kopen in Hoogland is één ding, maar wie gaat ze leggen? Tegelzetten lijkt eenvoudig maar is dat vaak niet. Muren en vloeren zijn meestal niet kaarsrecht. De tegels moeten dus netjes worden gesneden. U kunt het leggen van de tegels voor uw badkamer, keuken of praktijkruimte aan huis laten leggen door een vakman die Mega voor u kan regelen. Er wordt samengewerkt met ervaren tegelzetters in de regio die deze klus prima voor u kunnen uitvoeren.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge