Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Kom shoppen in de badkamerwinkel bij Wijk bij Duurstede

Kom shoppen in de badkamerwinkel bij Wijk bij Duurstede

Gent u toe aan een nieuwe badkamer? Kom dan eens langs bij Mega, in de badkamerwinkel in de omgeving van Wijk bij Duurstede. Hier vindt u badkamers in alle mogelijke stijlen en ook verschillende prijsklassen. Of u nu een royale badkamer heeft of een ruimte waar alleen plaats is voor een douche en een wastafel, overal is iets moois van te maken. U kunt kiezen uit een ruim assortiment meubilair zoals douchecabines, zit- en ligbaden, wastafels, zowel enkel als dubbel en natuurlijk fraaie badkamermeubelen met handige opbergruimte voor toiletspullen en handdoeken. Een mooie handdoekradiator en sfeervolle verlichting maakt het plaatje compleet.

Een compleet nieuwe badkamer

Als de badkamer helemaal vanaf de grond opnieuw wordt ingericht dan heeft u ook tegels nodig voor op de wanden en de vloer. Ook daarvoor kunt u terecht in de badkamerwinkel in de buurt van Wijk bij Duurstede. Mooie grote tegels voor op de vloer, met speciale antislip coating en strakke tegels voor de wanden, als u wilt met hier en daar een decoratieve tegel met een afbeelding. Accessoires zoals een spiegel voor boven de wastafel en handige rekjes om spullen op te bergen maken de badkamer helemaal af. Heeft u er de ruimte voor dan kan er ook nog een mooi toilet worden geplaatst. Uw badkamer wordt uw favoriete plek als u even tijd voor uzelf wilt. 

Betaal de beste prijs in de badkamerwinkel in Wijk bij Duurstede

Als u uw badkamer uitzoekt in de badkamerwinkel in de regio Wijk bij Duurstede dan betaalt u altijd een scherpe prijs. Mega heeft een assortiment met voor elk budget een mooie badkamer. Als u uw keuze heeft gemaakt dan wordt uw badkamer besteld bij de fabrikant. U kunt deze zelf plaatsen, maar u kunt ook gebruik maken van de mogelijkheid om dit uit te besteden. Mega werkt samen met ervaren installateurs die deze klus professioneel voor u uitvoeren.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge