Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Kies voor de mooiste vloeren in Wijdenes

Kies voor de mooiste vloeren in Wijdenes

Als u uw keuken of badkamer gaat renoveren dan is de vloer vaak de sluitpost van de begroting. Dat is jammer, want mooie vloeren in Wijdenes hoeven echt niet heel duur te zijn. In de showroom van Mega kunt u vloeren bekijken van laminaat, tegels en PVC. Stuk voor stuk mooie en onderhoudsarme vloeren die van uw keuken of badkamer iets moois maken. De vloeren zijn uiteraard ook geschikt voor andere ruimtes in huis. Heeft u bijvoorbeeld een open keuken dan kunt u de vloer laten leggen in de gehele ruimte, dus inclusief de woonkamer.

Welke vloer past bij mij?

Allereerst moet u bepalen wat voor soort vloer het gaat worden. Mooie vloeren in Wijdenes moeten immers passen bij uw smaak en ook bij de situatie. Het ligt voor de hand om in een badkamer een tegelvloer te leggen, maar PVC is ook een optie en zelfs laminaat is mogelijk. Datzelfde geldt voor de keuken en andere ruimtes in uw woning. Alle vloeren zijn prima te combineren met vloerverwarming, een systeem waar steeds meer huiseigenaren voor kiezen. Als u vloerverwarming heeft dan wordt er een voorziening getroffen die het mogelijk maakt om onderhoud aan het systeem te plegen als u de vloer laat plaatsen.

Kom vloeren bekijken in Wijdenes

Op de website vindt u informatie over de locaties van de showrooms van Mega. Komt u vloeren bekijken in Wijdenes? Er staat een adviseur voor u klaar om u te helpen bij het maken van uw keuze. Als u tegelijk ook een keuken of badkamer wilt uitzoeken dan kan er een 3D tekening worden gemaakt. U ziet op het scherm meteen hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Uiteraard kunt u voor het leggen van tegels en ook het plaatsen van de badkamer of keuken een beroep doen op de vakmensen waar Mega mee samenwerkt. Hiervoor worden dan direct bij de aankoop afspraken gemaakt.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge