Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Keukens voor Callantsoog

Keukens voor Callantsoog

Bent u op zoek naar nieuwe keukens voor uw woning in Callantsoog? Bezichtig dan het ruime assortiment aan keukens in de showroom in Den Helder van badkamer- en keukenspecialist Mega. Als het tijd is om uw keuken te verbouwen of u bent net verhuisd naar een nieuwe woning, dan kiest u uiteraard graag een modelkeuken die geheel aansluit bij uw verwachtingen en wensen. In de showroom komt u in gesprek met deskundige medewerkers die u precies kunnen aangeven welk model het meest geschikt zal zijn. Ook kunt u een keuken geheel zelf ontwerpen, zodat u optimaal profiteert van uw aankoop. 

Ontwerp samenstellen in showroom

Een ontwerp voor keuken in Callantsoog of omstreken wordt opgesteld in de keuken showroom van Mega in Den Helder. Hier is een volledige afdeling gereserveerd voor keukens en kunt u samen met een medewerker bekijken hoe de keuken kan worden vormgegeven. Maak een keuze uit verscheidene stijlen, zoals landelijk, modern, klassiek, industrieel of design. Met een 3D-ontwerp ziet u precies hoe uw keuken eruit gaat zien en kunt u in gesprek met een specialist verder wijzigingen aanbrengen voor het realiseren van uw droomkeuken. 

Betaalbare keukens vol luxe

Uw keuken wordt geheel geleverd naar uw wensen, zonder dat u de hoofdprijs hoeft te betalen. Onderdelen worden in volume opgekocht, waardoor u een keuken kunt bestellen voor scherpe prijzen. In overleg wordt uw keuken naar eigen ontwerp thuisbezorgd en zelfs geïnstalleerd. U profiteert van luxe keukens, bezorgd in Callantsoog en omstreken, zelfs met een lager budget. Binnen korte tijd kunt u nieuwe recepten uitproberen of heerlijk kokkerellen in uw nieuwe keuken. Bezoek onze showroom in Den Helder en informeer naar de uiteenlopende mogelijkheden. We geven graag support van ontwerp tot plaatsing van uw droomkeuken, zodat u naar hartenlust kunt koken in uw persoonlijk, ultiem culinaire omgeving.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge