Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

De mooiste vloeren in IJmuiden voor uw keuken of badkamer

De mooiste vloeren in IJmuiden voor uw keuken of badkamer

Als u een nieuwe keuken of badkamer gaat uitzoeken dan is de vloer minstens zo belangrijk. Bij Mega vindt u de mooiste vloeren in de regio IJmuiden. Kom naar onze showroom en laat u inspireren als u plannen heeft voor een grondige renovatie of als u binnenkort een nieuwbouwwoning gaat betrekken en u hier zelf een badkamer of keuken in wilt plaatsen in plaats van u te laten leiden door de standaard voorzieningen van de projectontwikkelaar. Met een mooie vloer doet u vele jaren, het is dus belangrijk om een keuze te maken waar u ook na geruime tijd nog steeds blij mee bent. 

Welke soort vloer kiest u?

Als u een nieuwe vloer wilt laten leggen dan is de eerste keuze: welk materiaal gaat het worden? Bij Mega vindt u fraaie tegelvloeren maar ook mooie laminaatvloeren of praktische en duurzame PVC vloeren. Deze kunnen prima worden gecombineerd met vloerverwarming indien gewenst. Alle vloeren zijn leverbaar in diverse kleuren, u kunt de kleur combineren met die van de muurbekleding of van de inrichting van de keuken of badkamer. Alle vloeren kunnen tegen een stootje als het gaat om vocht of ongelukjes met gemorste vloeistoffen.

Complete inrichting voor badkamer of keuken met mooie vloeren in IJmuiden

Als u plannen heeft voor een grondige opknapbeurt van de keuken of de badkamer, vergeet dan zeker de vloer niet. Bekijk het aanbod aan vloeren bij Mega en stel u voor hoe mooi de keuken daarmee kan worden afgewerkt. Alle harde vloeren in het assortiment zijn onderhoudsarm en gaan jaren mee. Goed schoonmaken met water of een mild schoonmaakmiddel is meestal voldoende, zelfs als u huisdieren heeft. U kunt bij uw bezoek aan onze showroom een prijsindicatie krijgen voor vloeren in IJmuiden als u globaal het aantal vierkante meters weet dat van een nieuwe vloer moet worden voorzien. 

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge