Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

De keukenspecialist voor Breezand en omstreken

Badkamer- en keukenspecialist Mega heeft in de vestigingen Den Helder, Soest en Heemskerk naast een ruim assortiment aan badkamers ook een groot assortiment aan keukens staan. Voor deskundig advies over het plaatsen van een nieuwe keuken kun je terecht in het Mega filiaal voor Breezand en omstreken. Bezoek de showroom in Den Helder en laat je rondleiden langs zwart houten keukens, mat witte of mat zwarte keukens of een stijlvolle, landelijke keuken. Er is altijd een goede match te vinden, doordat er aandachtig naar uw wensen en ideeën en budget wordt geluisterd. Onze experts stellen met gemak jouw droomkeuken samen, zodat je kunt genieten van optimaal kookgenot en huiselijke gezelligheid in de keuken.

Eigen ontwerp voor unieke keukens.

De keuken is in menig woning het hart van het huis en de aangewezen plek waar iedereen samenkomt om maaltijden voor het gehele gezin te bereiden of om gezellig met vrienden een wijntje te drinken. Keukenspecialist Mega biedt de mogelijkheid om online jouw eigen droomkeuken te ontwerpen via onze 3D-keukenplanner. Met deze tool stel je een keuken geheel naar eigen wens samen, door te schuiven met de indeling of kasten. Verander de plek waar je wilt koken of verplaats de wasbak met kraan, pak hoge kasten of laat bovenkasten weg. In een gesprek op maat wordt het ontwerp bij een bezoek in de keukenspeciaalzaak Mega voor Breezand en omstreken doorgenomen en alle onderdelen besproken onder het genot van een heerlijke cappuccino of thee.

Vrijblijvend advies voor luxe keuken

Tijdens een bezoek of afspraak op locatie in de showroom van Mega in Den Helder kun je vrijblijvend advies krijgen over de aanschaf van een nieuwe keuken. Wandel door de keuken afdeling voor Breezand en omstreken en bekijk verschillende soorten keukens om een goed beeld te krijgen wat je het meest aanspreekt en wat het mooist bij de rest van het huis past. Voor optimaal culinaire inspiratie kies je de juiste keuken en onze ervaren medewerkers bespreken de mogelijkheden om het optimale uit de ruimte te halen en maken samen met de installateur een offerte voor een schappelijke prijs. Voor een nieuwe keuken en toekomstig kookplezier betaal je nooit teveel als je een keuken kiest bij badkamer- en keukenspecialist Mega.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge