Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

De charme van een zwarte keuken in Soesterberg

De charme van een zwarte keuken in Soesterberg

Sommige mensen zijn gek op kleuren. Anderen houden meer van basic. Als u tot de laatste groep behoort dan is een zwarte keuken in Soesterberg echt iets voor u. Zwart is tijdloos en stijlvol en het ene zwart is het andere niet. Als u een bezoek brengt aan de showroom van Mega dan ontdekt u dat er verschillende opties zijn als u uw keuken in het zwart wilt laten uitvoeren. Dat kan zowel klassiek als modern, mat zwart of glanzend zwart. En als u alleen zwart toch wel wat somber vindt dan kunt u met de accessoires toch nog wat kleur in de keuken brengen. Bijvoorbeeld door opvallende grepen te kiezen voor de kastjes en de apparaten.

Past een zwarte keuken in mijn interieur?

Een zwarte keuken voelt zich prima thuis in uw huis. Of u nu een royale woonkeuken heeft of een kleine en praktisch ingerichte keuken. Bij Mega gaat één van de adviseurs graag met en voor u aan de slag om uw nieuwe keuken uit te werken. Er wordt een 3D tekening gemaakt zodat u direct kunt zien hoe de keuken eruit gaat zien. Kasten, een mooi aanrechtblad en inbouwapparatuur worden als blokjes in de tekening gezet en u ziet meteen het resultaat. Toch liever een ander model keukenkastje? Een paar muisklikken en het is aangepast. Bij uw zwarte keuken in Soesterberg wilt u vast ook een mooie vloer. Bij Mega kunt u dat allemaal onder één dak regelen, want vloeren maken eveneens deel uit van het assortiment. 

Koop een mooie zwarte keuken in Utrecht voor een scherpe prijs

Mega werkt samen met bekende fabrikanten en leveranciers. U koopt dus altijd een kwaliteitskeuken die vele jaren meegaat. Uw zwarte keuken in Soesterberg is daar geen uitzondering op. Nadat uw keuken helemaal naar wens is en u ook akkoord bent gegaan met de prijs dan wordt het tijd om spijkers met koppen te slaan. Uw keuken wordt besteld. U wordt geïnformeerd over de levertijd en er kunnen afspraken gemaakt worden voor de installatie als u dit wilt uitbesteden. 

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge