Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Badkamerwinkel in Den Helder

Badkamerwinkel in Den Helder

In een 5-tal locaties in Noord-Holland en Utrecht vindt u vestigingen van badkamerspecialist Mega met imposante showrooms voor badkamers en keukens. Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer of wilt u aanpassingen doen in uw huidige woning, dan kunt u een keuze maken uit diverse modieuze stijlen voor een perfect nieuwe uitstraling. Door de overzichtelijke opstelling ziet u in een oogopslag welke mogelijkheden voor u beschikbaar zijn. Tegels, sanitair, keukens en badkamers staan voor u uitgestald, en kunt u rekenen op professioneel advies door ervaren medewerkers. We bieden u een uitstekende service en een totaalpakket aan ondersteuning om u bij een stressvolle verbouwing te begeleiden. 

Eigen ontwerp in 3D-weergave

Wellicht droomt u al geruime tijd van een nieuwe badkamer en wilt u dit nu daadwerkelijk gaan realiseren. Ideeën voor uw droombadkamer kunt u uitwerken tot een 3D-ontwerp, door online op de website hiervoor uw wensen aan te geven. Het ontwerp wordt doorgestuurd naar de badkamerwinkel in Den Helder waar de mogelijkheden verder met u worden besproken. Maak eenvoudig een afspraak voor een deskundig adviesgesprek en laat u informeren over verdere vervolgstappen om uw droombadkamer bij u thuis te plaatsen. U kunt de onderdelen zelf meenemen, echte is het ook mogelijk om de badkamer vakkundig te laten installeren. 

Bezoek onze showroom

Voor een enorme collectie aan baden bezoekt u de badkamerwinkel in Den Helder. Badkamerspecialist Mega werkt samen met fabrikanten en professionele installatiebedrijven, waardoor u profiteert van scherpe totaalprijzen en uitstekende service. Zowel de materialen voor uw badkamer, toilet als tegels op vloeren of wanden blijven betaalbaar, zodat u uw droombadkamer kunt realiseren. Bezoek de badkamerwinkel in Den Helder en bezichtig onze uitgebreide collectie aan badkamers, keukens en overig assortiment. Betaalbare luxe voor elke gewenst concept. We ontmoeten u graag om u te voorzien van advies, begeleiding en vakmanschap voor het verkrijgen van uw droombadkamer. 

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge