Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
4 filialen met showrooms
Altijd de nieuwste trends
Gratis inspiratiemagazine
Badkamers, Keukens, Vloeren en meer...
Altijd de nieuwste trends
4 filialen met showrooms

Badkamer plaatsen in Julianadorp

Badkamer plaatsen in Julianadorp

Badkamerspecialist Mega biedt de mogelijkheid om een badkamer te plaatsen in Julianadorp of de rest van Noord-Holland. Bezoek onze vestiging in Den Helder met een ruime showroom vol modellen aan badkamers, keukens, toiletten en aanvullende accessoires. Uw nieuwe badkamer wordt hiermee het pronkstuk in uw woning. Als u net bent verhuisd, is er geen beter moment om uw droombadkamer te kiezen en deze door ervaren installateurs te laten plaatsen. Uiteraard kunt u ook zelf uw droombadkamer realiseren, aangezien de onderdelen eenvoudig zijn mee te nemen. Tegen een kleine meerprijs wordt uw badkamer bovendien bij u thuisbezorgd.

Deskundig advies op maat

Deskundig advies is onmisbaar als u zich oriënteert voor een nieuwe badkamer. De Mega showroom in Den Helder biedt u ruime mogelijkheden en opties voor het vinden van uw droombadkamer. U kunt online een afspraak maken met onze ervaren medewerkers voor een rondleiding langs diverse modellen aan badkamers en u ontvangt daarnaast uitleg over hoe de bezorging en installatie van uw badkamer plaatsvindt. Uiteraard kunt u ook uw eigen ideeën en wensen voorleggen door vooraf een 3D-ontwerp te maken en door te sturen naar de vestiging. Een uitstekend uitgangspunt om uw badkamer te plaatsen in Julianadorp of andere locaties in Noord-Holland.

Scherpe totaalprijs

Bij een bezoek aan onze showroom in Den Helder krijgt u professioneel advies over het plaatsen van een badkamer. Doordat Mega samenwerkt met fabrikanten en materialen in volume aankoopt, profiteert u van scherpe prijzen bij aanschaf van uw badkameronderdelen. Een luxe badkamer moet voor ieder budget haalbaar zijn, vandaar dat kosten voor bezorging en installatie betaalbaar worden aangeboden. Dit maakt het mogelijk om een badkamer te plaatsen in Julianadorp en overige delen in Noord-Holland zonder dat u hiervoor onnodig veel betaalt. Bezoek onze vestiging in Den Helder en we helpen u graag bij het realiseren van uw droombadkamer.

Download gratis ons inspiratie magazine

Wil je meer weten over de badkamer- en/of keukentrends? Vraag ons inspiratiemagazine aan volg Mega op Pinterest!
Incl. handige tips met uitzoeken
Mega Inspiratie magazineMega hart
GRATIS
download
Badge